Dijous 23 d'abril de 2020

Feliç Sant Jordi 2017 | Escola Marià Cubí i Soler

Bona diada de Sant Jordi a tots i totes. 
Avui com que és un dia especial us fem unes propostes diferents:

PROPOSTA 1:
Visualitza la següent presentació on us proposem diverses maneres de crear una rosa i penjar-la al balcó: #TotsFemSantJordi: Omplim de roses els balcons!
.


Ara veieu el motiu pel qual us demanàvem guardar oueres. Una de les propostes és fer-ho amb aquest material. Queden molt vistoses!

Quan la tingueu feta, o en feu més d'una, podeu penjar-la al balcó i enviar-nos una fotografia.
3r A : marta.olasz@caldes.epiaedu.cat

3rB : francesca.rodriguez@caldes.epiaedu.cat
3r C: marta.delvalle@caldes.epiaedu.cat

Esperem que us quedin ben florits!


PROPOSTA 2:

Visualitzeu el vídeo adjuntat a continuació sobre la llegenda de "Saint George". Com sabeu, també és el patró d'Anglaterra, i és per això que us proposem visualitzar la llegenda en anglès. Estigueu ben atents i atentes perquè després haureu de contestar unes preguntes. Si cal, mireu-lo dues vegades.



Seguidament, us animem a respondre un Kahoot. Us deixem l'enllaç per accedir-hi. Recordeu que teniu un temps limitat per resoldre cada qüestió. Endavant!

PROPOSTA 3:

Tots i totes coneixem la llegenda de Sant Jordi, però sabem que s'han escrit algunes versions on canvien els rols dels personatges. Aquí us expliquem una d'elles. Podeu escoltar-la i anar seguint el text. Esperem que us agradi! 







A continuació us proposem que escriviu de nou la llegenda a la vostra llibreta canviant, com en l'exemple, alguns dels seus aspectes. Per fer-ho cal que llegiu molt bé la imatge que us mostrem a continuació on us marquem les 3 parts que ha de tenir el conte(plantejament, nus i desenllaç). Cal que expliqueu en cadascuna de les parts el què us indiquem i canvieu algun aspecte del desenllaç: pot ser la princesa s'escapa abans de ser lliurada al drac? Potser són els ciutadans els que es mengen els ous del drac?...




PROPOSTA 4:

Per qui vulgui, us animem a presentar-vos a aquest concurs. Sou capaços de desxifrar totes les paraules? Som-hi!

.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PROJECTE: SETMANA DEL 8 AL 18 DE JUNY

Divendres 24 d'abril de 2020

Dijous 16 d'abril de 2020