Dijous 28 de maig de 2020



79 Good Morning Images With Flowers | Have a Beautiful Day!
TASCA RUTINÀRIA: 
DICTADO nº9 de CASTELLANO


AUTOCORRECCIÓN:

TASCA 1:

CATALÀ 
Avui acabarem de treballar la ortografia de B/V
TASCA 2:

CASTELLÀ

En la siguiente presentación os váis a encontrar un juego. Se trata de acertar cuál es el sinónimo o antónimo correcto. ¿Estáis listos?


Ahora que ya habéis practicado un poco, haced los dos ejercicios de antónimos que os proponemos a continuación, en vuestra libreta.

También os proponemos un juego, por si está tarde tenéis tiempo o queréis jugar el fin de semana con la familia. Se trata de una versión del juego de “La escalera” centrada en los antónimos: consiste en tirar el dado y avanzar hasta una de las casillas; para seguir avanzando se debe decir el adjetivo opuesto al que se encuentra escrito en la casilla. En caso de no saberlo, habrá que retroceder hasta el inicio. Cada partida puede tener un máximo de 5 jugadores.



TASCA 3:


ANGLÈS:
Avui acabem ja el tema 6 del Navio amb l’última activitat. Aquesta activitat consisteix en anar a l’última parada que es diu “Tiger Street Tales”. En aquesta parada el que fareu serà una breu lectura d’un còmic en anglès.

Un cop hagueu acabat, us proposem que entreu en el següent link i feu aquest joc que us hem preparat amb preguntes sobre el tema 6.

https://view.genial.ly/5eba7032c2ecf10d6a5499ed/game-untitled-genially



TASCA 4:

ITINERARIS:

Avui comencem l'esborrany del projecte d’itinerari dels animals. Amb tot el que hem anat treballant sobre els animals vertebrats, el que haureu de fer ara és escollir un animal vertebrat i fer-ne un dibuix el màxim de realista possible a la vostra llibreta. Us recomano que deixeu un parell de fulls de la llibreta en blanc al darrere, ja que així, tota la feina que aneu fent sobre el vostre animal, anirà quedant tota junta. El dibuix ha d’ocupar mitja pàgina DINA-4 com a mínim, i ha d’estar pintat amb els colors (més o menys) reals.



Data curta                                                 Nom
X
NOM DEL VOSTRE ANIMAL
X




Dibuix realista de l’animal vertebrat que heu escollit






Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

PROJECTE: SETMANA DEL 8 AL 18 DE JUNY

Divendres 24 d'abril de 2020

Dijous 16 d'abril de 2020