Dimecres 13 de maig de 2020


1536 mejores opciones de Bon dia en 2020 | Buenos días, Sé bueno y ...


TASCA RUTINÀRIA:
Bon dia! La tasca rutinària que us proposem per avui és que llegiu durant uns 15 minuts en català, castellà i/o en anglès. També fer 15 minuts de plataforma Bmath.

TASCA 1:

PLÀSTICA:

Per fer la feina d’avui cal que recupereu la tasca de la setmana passada, ja que acabarem d’omplir els dos quadrats blancs que ens van quedar.



1- En el quadrat blanc de l’esquerra dibuixarem amb llapis i lletra doble, el nom de l’animal. Seguidament el pintarem amb els colors i/o retoladors del seu pèl o cobertura. Per exemple:




2- En l’últim quadrat blanc cal que amb el material que vulgueu, a poder ser reciclat, intenteu crear el seu pèl o cobertura. Per exemple:



3- Mira com ha quedat el conjunt dels 4 quadrats i fes els últims retocs.

Envieu la producció final a la vostra tutora:

TASCA 2:


MATEMÀTIQUES


Seguim treballant aspectes sobre les fraccions. Avui posarem en pràctica tot el que hem après durant aquests dies. És per això que caldrà que copieu i completeu a la llibreta la graella adjuntada a continuació. La primera fila és d’exemple ja que està completada i com veieu hi ha la fracció, la seva representació o dibuix i l’escriptura. Les següents files estan incompletes, caldrà doncs que les ompliu segons el què us demana.




Per saber-ne més…

TASCA 3:


CATALÀ

Ara sí ja us puc dir que el nou tema que treballarem és EL CÒMIC. Espero que ho passem molt bé i us repto a acabar fent un bon còmic, això sí haurem d’anar ben a poc a poc si volem que els resultats siguin espectaculars.

Ara mirarem un Power Point explicatiu que us hem preparat.

El còmic. Descarregar


Ara ens centrem en les bafarades, pots posar-te en la diapositiva :


1- Tria dos tipus de bafarades.

2- Dibuixa-les (ben grosses) en un cartró que tinguis a casa (una capsa de sabates, de cereals…) ressegueix el contorn amb un retolador gruixut i retalla-la.

3- Pensa en un petit text per escriure dins la bafarada, pensa que ha d’anar d’acord la forma de la bafarada, si és diàleg, cridar, parlar en veu baixa…

4- Escriu el text, tot amb MAJÚSCULES i amb lletres més aviat grosses (cal que les ressegueixis amb un retolador de color fosc) , si vols pots pintar el fons. ÉS IMPORTANT QUE QUEDI BEN LLUÏDA.

5- Fes una foto amb cada bafarada, en una pots sortir tu posant una cara ben expressiva d’acord amb el text i el tipus de bafarada i en  l’altra foto pot sortir algú altre com per exemple la teva mascota, un peluix o algú de la família...QUE QUEDI BEN DIVERTIDA!

(SI NOMÉS POTS FER UNA NO PASSA RES)

Envia a:
        
        3r A : marta.olasz@caldes.epiaedu.cat
        3r C : marta.delvalle@caldes.epiaedu.cat


TASCA 4:

CASTELLÀ
¿ Sabéis qué es un trabalenguas?



Hoy la tarea consiste en investigar. Esta tarde, cuando los papás y mamás ya no estén trabajando, preguntadles si conocen algún trabalenguas. También podéis preguntar a los abuelos. Seguro, que también conocen alguno. Escribirlos en la libreta.

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

PROJECTE: SETMANA DEL 8 AL 18 DE JUNY

Divendres 24 d'abril de 2020

Dijous 16 d'abril de 2020