Dijous 7 de maig de 2020



Cristobal Peña on Twitter: "Bon dia… "



TASCA RUTINÀRIA:




Autocorrección:

Germán pisó el perejil del jardín. Su madre le regañó por no tener cuidado. Su abuela vino hoy a visitarle y le regaló un traje muy elegante. Germán es muy generoso y siempre comparte sus juguetes con toda la gente. Le encanta la gelatina de fresa y las pipas de girasol.


TASCA 1:
CATALÀ
Avui treballarem l’ortografia de R /RR. Són unes normes que ja coneixes i a més a més les has treballat també a Llengua Castellana durant el curs. Caldrà que llegeixis atentament i segueixis l’ordre dels exercicis. Recorda que no és necessari que copïs les preguntes per`que les respostes siguin clares i entenedores.










TASCA 2:
CASTELLÀ

De nuevo, continuamos con la ortografía. Palabras con G y J.

Copiar las siguientes palabras en la libreta escribiendo la letra que falta. Cuando terminéis, corregid usando un diccionario o si no tenéis en casa, podéis usar el siguiente enlace de diccionario online. Queremos ver la corrección, así que para hacerlo, coged un bolígrafo de otro color y corregid la falta, a continuación.



Esta tarea deberéis mandarla a vuestras tutoras:




TASCA 3:

ANGLÈS:



La feina d’anglès d’avui serà estrenar el nou món de la “Unit 6” a la plataforma Navio. Entreu en el nou món i feu les activitats de la primera parada. Allà veureu que són activitats per treballar el vocabulari. Endavant!


























TASCA 4:

ITINERARIS

Avui ens centrarem en l’alimentació dels animals. Aquí a sota us deixo una fitxa que haureu de completar per treballar l’alimentació dels animals. Recordeu que si ho necessiteu podeu tornar a mirar el vídeo que us vam penjar al bloc on explica la teoria dels animals. Per si ho necessiteu, us el tornem a adjuntar en aquesta publicació.


https://view.genial.ly/5e9831bb63b9e50d808ed76d/presentation-teoria-dels-animals

1. Relaciona cada animal amb la seva alimentació:

2. Els animals que mengen plantes són:
3. Els animals que mengen carn són:
4. Els animals que mengen plantes i carn són:

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PROJECTE: SETMANA DEL 8 AL 18 DE JUNY

Divendres 24 d'abril de 2020

Dijous 16 d'abril de 2020